Lliurament del premi del concurs de testimonis #voluntariatUIB

Dia: dilluns, 6 de febrer de 2017
Hora: 13 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l'acte de lliurament del premi del concurs de testimonis #voluntariatUIB. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló, i la directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), senyora Ruth Escribano.

Concurs #voluntariatUIB

El Portal de voluntariat UIB, de l'OCDS, va posar en marxa el passat 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el concurs de testimonis #voluntariatUIB, perquè els voluntaris animessin a fer un voluntariat a partir de la seva experiència.

El concurs consistia a realitzar un vídeo recollint un testimoni de voluntariat i pujar-lo al compte de Twitter @cooperacioUIB. El vídeo que aconseguís més «m’agrades» seria el guanyador d’un val de productes de comerç just valorat en 150 euros.

Al concurs s'hi han presentat nou vídeos de diferents entitats, i el testimoni guanyador, amb més “m’agrada” a Twitter, ha estat el presentat per INeDITHOS, un projecte dirigit a nins i nines que per condicions mèdiques i de salut viuen a l'Hospital Universitari Son Espases amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies; i que també realitza intervenció domiciliària amb infants i joves amb malalties rares.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 06/02/2017

Data de publicació: 03/02/2017