Lliurament de premis del concurs de fotografia #mésquealcohol

Tres estudiants de la UIB reben el premi a la millor fotografia del concurs destinat a la prevenció del consum d’alcohol 

Dia: dijous, 10 de desembre de 2015
Hora: 12.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de fotografia #mésquealcohol, a càrrec del doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; la senyora María José Ramos, directora general de Salut Pública i Participació del Govern de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears. 

Amb motiu del Dia sense Alcohol, el Projecte de prevenció en addiccions a l'entorn universitari, el Pla d’Addiccions i Drogodependències de la Conselleria de Salut de les Illes Balears, i l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible de la UIB, varen convocar un concurs de fotografia amb l’objectiu de recollir, a través d’imatges, missatges preventius dirigits a la població universitària en relació amb les alternatives saludables al consum d’alcohol en l’àmbit festiu. 

Guanyadors:

 1. Primer premi: Joana Cladera Lluch, estudiant de segon curs del grau d’Infermeria. Rebrà una càmera fotogràfica digital Pentax.

  El lema de la fotografía és: «Poques sensacions són comparables a viure i gaudir les festes a través de notes i melodies conegudes que connecten les persones de manera especial. Més bona música i menys alcohol!» 
   
 2. Segon premi: Marina Fernández Martínez, estudiant de segon curs del grau d’Infermeria. Rebrà una inscripció a un taller específic a triar de Foto Ruano.

  El lema de la fotografía és: «¿Necesidad de divertirse? 100% No importa el sitio donde estés, ni tampoco el dinero. Di sí a la diversión sin drogas, porque son MOMENTOS QUE RECUERDAS SIEMPRE. Di sí a la LOCURA SIN RIESGOS».
   
 3. Tercer premi: Víctor González López, estudiant de segon curs del grau d’Infermeria. Rebrà una inscripció a un taller específic a triar de Foto Ruano.

  El lema de la fotografía és «“Vive sin barreras, no dependas del alcohol”. Se trata de vivir el momento sin depender del consumo de una droga como el alcohol (barrera), que no deja que vivamos la vida de manera totalmente consciente y la disfrutemos al natural (playa/océano pacífico)».  

Data de l'esdeveniment: 10/12/2015

Data de publicació: 09/12/2015