Lliurament de diplomes als finalistes del premi ME-Universia a la iniciativa OpenCourseWare i a les tres tesis doctorals més consultades al servei Tesis Doctorals en Xarxa el curs 2009-2010

Dia: dilluns, 15 de novembre de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

La Rectora de la UIB, Montserrat Casas, i el Secretari General, Federico Garau, lliuraran els diplomes als finalistes del premi ME-Universia a la iniciativa OpenCourseWare i als autors de les tres tesis doctorals més consultades al servei Tesis Doctorals en Xarxa el curs 2009-2010.

Els professors de la UIB Concepció Zaforteza i Jaime Alberto Nicolau han resultat finalistes en la III edició del premi ME-Universia a la iniciativa OpenCourseWare

Els professors Concepció Zaforteza i Jaime Alberto Nicolau, del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears, han resultat finalistes en la III edició del premi ME-Universia a la iniciativa OpenCourseWare pels materials docents de l'assignatura Farmacologia, dels estudis d'Infermeria de la UIB.

El guardó reconeix les millors assignatures de l'any que han estat publicades al portal OpenCourseWare-Universia, una iniciativa que pretén promoure i premiar la difusió en obert dels materials docents, estructurats en assignatures, que utilitzen els professors de les universitats de l'Estat.

Les tesis doctorals de Maria Cristina Bohnenberger, Anselmo Martínez i Antònia Pades han estat les més consultades de la UIB al servei Tesis Doctorals en Xarxa el curs 2009-2010

Les tesis doctorals de Maria Cristina Bohnenberger, Anselmo Martínez i Antònia Pades han estat les més consultades de la Universitat de les Illes Balears al servei Tesis Doctorals en Xarxa el curs 2009-2010.

La tesi doctoral de Maria Cristina Bohnenberger, amb el títol Marketing interno: la actuación entre recursos humanos y marketing en busca del compromiso organizacional, defensada el 16 de febrer de 2006, ha estat la més consultada de la UIB durant el curs acadèmic 2009-2010. La segona ha estat la tesi doctoral d'Anselmo Martínez, El incumplimiento esencial del contrato de compraventa internacional de mercaderías, defensada el 30 de novembre de 2001, i la tercera, la d'Antonia Pades, Habilidades sociales en enfermería: Propuesta de un programa de intervención, defensada el 26 de març de 2004.

El servei Tesis Doctorals en Xarxa és un repositori cooperatiu que permet consultar més de 9.500 tesis doctorals en format digital provinents de 18 universitats. Aquest servei va rebre el 2009 prop de 4,5 milions de consultes.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/11/2010

Data de publicació: 12/11/2010