Lliurament de certificats als alumnes de la UOM a Formentera

Dia: divendres, 18 de maig de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, c/ de sa Senieta, Sant Francesc Xavier, Formentera
 

Tindrà lloc el lliurament de certificats a 29 participants en el programa La UOM a Formentera. Hi intervindran la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, senyora Vanessa Parellada; el director de l'oficina de CaixaBank a Sant Ferran, senyor Emiliano Miguel; el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

La doctora Paula Oliver farà la darrera conferència del cicle, titulada «Les tendències en alimentació: aliments funcionals i aliments personalitzats». Al final de l'acte s'interpretarà el Gaudeamus igitur.

La UOM a Formentera és un cicle de set conferències que es realitza en diferents nuclis de l’illa. Concretament, s'imparteixen tres conferències a Sant Francesc de Formentera i a Sant Ferran de ses Roques i una al Pilar de la Mola.

Aquest programa es fa en el marc de les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, projecte dinàmic i viu amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Amb el lema «Aprendre no té edat», comú a tots els programes de la UOM, es milloren els coneixements de la població de més de cinquanta anys i també la seva qualitat de vida.  

Data de l'esdeveniment: 18/05/2018

Data de publicació: 16/05/2018