Lliurament de certificats als alumnes de la UOM a Formentera

Dia: divendres, 9 de juny de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, c/ de sa Senieta, s/n, Sant Francesc de Formentera 

Tindrà lloc el lliurament de certificats als 56 participants en el programa La UOM a Formentera. Hi intervindran la coordinadora de la Universitat Oberta per a Majors d'Eivissa i Formentera, doctora Gemma Tur; el director de l'oficina de CaixaBank a Sant Francesc, senyor Joan Verdera; i un representant del Consell de Formentera. Al final de l'acte s'interpretarà el Gaudeamus igitur.

La UOM a Formentera és un cicle, de set conferències, que es realitza en diferents nuclis de l’illa. Concretament, s'imparteixen tres conferències a Sant Francesc de Formentera i a Sant Ferran de ses Roques i una al Pilar de la Mola.

Aquest programa es fa en el marc de l'activitat de la Universitat Oberta per a Majors, projecte dinàmic i viu amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Amb el lema «Aprendre no té edat», comú a tots els programes de la UOM, es milloren els coneixements de la població de més de cinquanta anys i també la seva qualitat de vida. 

Data de l'esdeveniment: 09/06/2017

Data de publicació: 08/06/2017