Lliçó inaugural de l’any acadèmic 2021-22 a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera

També s'ha fet la graduació dels anys acadèmics 2019-20 i 2020-21.

495 estudiants fan estudis de grau i postgrau a la Seu de la UIB a Eivissa i Formentera.

La inauguració del curs acadèmic 2021-22 a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera ha tingut lloc el divendres 22 d’octubre. És el primer curs acadèmic que inauguren el doctor Jaume Carot i el seu equip després que guanyassin les darreres eleccions. Un total de 495 estudiants fan estudis de grau i postgrau aquest curs a la Seu de la UIB a Eivissa.

A l’acte hi han assistit les principals autoritats locals i insulars: la senyora Agustina Vilaret, secretària autonòmica d’Universitat, Investigació i Política Lingüística; la senyora Susana Labrador, vicepresidenta segona i consellera de Cultura i Educació del Consell Insular de Formentera; la senyora Carme Boned, tinenta de batlle i regidora de Benestar Social, Educació i Gent Gran de l’Ajuntament d’Eivissa, i el senyor Vicent Marí, president del Consell Insular d’Eivissa. Hi han assistit també els vicerectors de Política Científica i Investigació, Víctor Homar; la vicerectora d’Estudiants, Carmen Touza; el president del Consell Social de la UIB, Bartomeu Llinàs, i representants de las facultats amb estudis a la Seu.

La lliçó inaugural ha anat a càrrec del doctor Romualdo Romero, catedràtic de Física de la Terra, amb el títol: «La Mediterrània occidental, una regió d’adversitats meteorològiques i punt calent del canvi climàtic».

A més de la inauguració del curs, a l’acte s’ha lliurat l’obra gràfica als graduats dels anys 2019-20 i 2020-21, realitzada pel doctor Joan Josep Marcó, professor jubilat d’Enginyeria de la UIB.

Dades de matrícula provisionals a Eivissa i Formentera

L’any acadèmic 2021-22 s’han matriculat (xifres provisionals) 495 estudiants als estudis que s’hi ofereixen, 458 dels quals són de grau: grau d’Administració d’Empreses (83); grau de Dret (90); grau d’Educació Primària (79); grau d’Infermeria (77) i grau de Turisme al centre adscrit del Consell Insular d’Eivissa (129). També s’hi imparteix el Màster en Formació del Professorat, amb 37 matriculats.

En total, aquest curs hi ha un total de 146 alumnes de nou ingrés: 120 de grau i 26 de postgrau. Així mateix, el nombre de titulats és de 41 alumnes de grau del curs 2019-20; 45, del curs 2020-21, mentre que el nombre d’alumnes que ha finalitzar el màster de professorat és de 21 alumnes del curs 2019-20 i 13 alumnes del curs 2020-21.

Protocol de l’acte:

  • Entrada de la processó acadèmica i salutació del rector
  • Parlament de Joel Rodríguez, en nom dels companys.
  • Lliurament de l’obra gràfica que simbolitza el pas per la UIB dels graduats dels anys 2019-20 i 2020-21.
  • Lliçó inaugural de l’any acadèmic 2021-22 a càrrec del doctor Romualdo Romero, catedràtic de Física de la Terra, amb el títol: «La Mediterrània occidental, una regió d’adversitats meteorològiques i punt calent del canvi climàtic».
  • Parlament de la senyora Susana Labrador, vicepresidenta segona i consellera de Cultura i Educació del Consell Insular de Formentera.
  • Parlament de la senyora Carme Boned, tinenta de batlle i regidora de Benestar Social, Educació i Gent Gran de l’Ajuntament d’Eivissa.
  • Parlament del senyor Miquel Company, conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears.
  • Parlament del senyor Vicent Marí, president del Consell Insular d’Eivissa.
  • Parlament del doctor Jaume Carot, rector de la UIB.
  • Cloenda de l’acte.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/10/2021