L'investigador de l'IMEDEA (CSIC-UIB) Gabriel Jordà, guardonat amb el Premi Joves Científics de MedCLIVAR

La distinció reconeix la contribució de Gabriel Jordà a la recerca en aspectes fonamentals del nivell de la mar a la Mediterrània 

El doctor Gabriel Jordà, investigador de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), ha obtingut el Premi Joves Científics atorgat pel programa de recerca MedCLIVAR. El guardó li ha estat atorgat en el marc de la conferència anual d’aquesta iniciativa científica, que ha tingut lloc a Madrid els dies 28 i 29 de setembre sota el títol «The climate of the Mediterranean region: understanding its evolution and effects on environment and societies».

El guardó concedit al doctor Gabriel Jordà reconeix la seva contribució a la recerca en aspectes fonamentals del nivell de la mar a la Mediterrània i, també, la seva participació activa en les activitats de la xarxa MedCLIVAR, entre les quals destaca la seva participació en el segon llibre d’aquest programa internacional.

És la segona vegada que l’equip d’investigadors de l’IMEDEA rep aquesta distinció. L’any passat, la doctora Marta Marcos també va ser premiada per la seva contribució científica.

MedCLIVAR és un programa de recerca científica internacional sobre el clima a la Mediterrània i forma part del projecte mundial Climate Variability and Predictability (CLIVAR) de recerca sobre el clima. 

Documents relacionats

Data de publicació: 05/10/2012