L'exposició "L'art de l'Art de Ramon Llull" arriba a Barcelona

La mostra de creadors balears sobre Ramon Llull s’inaugura al Centre Artesà Tradicionàrius en el marc de la festa dels foguerons de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia 

Inauguració
Dia: dijous, 28 de gener de 2015
Hora: 20 hores
Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius, c/ travessera de Sant Antoni, 6-8, Barcelona 

Tindrà lloc la inauguració de l’exposició L’art de l’Art de Ramon Llull al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), de Barcelona. Hi intervindran el senyor Jordi Fàbregas, representant del Centre Artesà Tradicionàrius; el senyor Antoni Torrens, president de la Federació dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia; i la doctora Joana Maria Seguí Pons, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB.

Després de la inauguració es farà un tast de productes mallorquins, que serà presentat pel comunicador i gastrònom Pere Tàpies, i una glosada oberta amb la participació de Mateu Matas Xurí, Maribel Servera Servereta, Catalina Canyelles i els glosadors de Cor de Carxofa.

L’exposició es podrà visitar al Centre Artesà Tradicionàrius del 28 de gener al 22 de febrer de 2016. Aquesta activitat s’inscriu en el programa d’actes de la festa dels foguerons de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia i del Cap de Setmana de les Illes.

L’art de l’Art de Ramon Llull

Aquesta exposició té el doble objectiu de commemorar el setè centenari de la mort de Ramon Llull i donar a conèixer l’obra de joves creadors de les Illes Balears. Aquest projecte expositiu compta amb la participació d’onze artistes de les Illes Balears, nascuts a partir de 1978, any de creació de la UIB, que han tingut algun tipus de relació formativa amb la Universitat. La mostra té el suport de la Fundació Baleària.

Artistes participants

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/01/2016

Data de publicació: 22/01/2016