«L'ésser humà com a problema», un diàleg amb especialistes de la UIB

Dia: dimarts, 25 de gener de 2022
Hora: 19 hores
Lloc: aula 22 de l’edifici Sa Riera, Palma
Activitat de franc 

El professor de l’àrea de Filosofia Moderna doctor Joan Lluís Llinàs, del Departament de Filosofia i Treball Social, del qual va ser director, i el professor emèrit del mateix departament, el doctor Gabriel Amengual, es trobaran per mantenir una conversa entorn del tema «L’ésser humà com a problema», el dimarts 25 de gener a les 19 hores, a l’aula 22 de ledifici Sa Riera. Aquests diàlegs entre especialistes es desenvolupen en el marc del cicle El Saber que mai no es Perd, organitzat pel Servei dActivitats Culturals.

És una activitat de franc, però sha de reservar plaça per assistir-hi mitjançant un correu electrònic a l'adreça <sac@uib.cat>.

Les sessions del cicle tenen lloc el darrer dimarts de cada mes a ledifici Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts: per una part, professors en actiu de la Universitat i, per laltra, professors que nhan format part. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg. 

Data de l'esdeveniment: 25/01/2022

Data de publicació: 21/01/2022