Les millors notes de la PBAU d'enguany

El Rector i la vicerectora d'Estudiants de la UIB han rebut els alumnes que han obtingut les millors notes d’accés de les Illes Balears en la convocatòria de juny de 2021 

Sophie Roberts Perusko, del Col·legi Sant Gaietà de Palma, és l’alumna que ha tret la millor nota de la prova de batxillerat d’accés a la Universitat de totes les Illes Balears, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,9 de mitjana de la PBAU, i un 9,96 de nota d’accés. Na Sophie ha fet la modalitat de Ciències.  

La nota d’accés és la nota que permet passar als estudis universitaris de grau. Es calcula sobre 10 punts i és el resultat de la mitjana ponderada del 60 per cent de la nota mitjana de batxillerat i el 40 per cent de la qualificació del bloc d'accés de la PBAU.

A l’acte de reconeixement, hi han assistit els 15 alumnes que han tret les millors notes de les Illes Balears i els familiars. També hi han participat el doctor Jaume Carot, Rector; la doctora Carmen Touza, vicerectora d’Estudiants de la UIB; i el senyor Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres del Govern de les Illes Balears.

Han tret una nota unes dècimes inferior a la de na Sophie:

 • Joan Mascarell Llabrés, del CIDE, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,88 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Maria López Homar, del Col·legi Beat Ramon Llull, Inca. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,88 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.
 • Maria Neus Delicado Moll, del Col·legi Sant Antoni Abat, Son Ferriol. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,8 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Marta González Alemany, del Col·legi Sant Josep Obrer, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,8 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.
 • Jara Villalonga Puertas, de l’IES Josep Maria Llompart, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Eva Victòria Tomàs Verdera de Miguel, del Col·legi Madre Alberta, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.
 • Andrea López Cuart, del Col·legi La Salle, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.  
 • Dorotea Cursach Anglada, de l’IES Josep Maria Quadrado, Ciutadella. Té un 9,84 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,74 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Cristina Munar Machio, del Col·legi Beat Ramon Llull, Inca. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 
 • Pau Joan Servera, del Col·legi Monti-sion de Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 
 • Irene Rodríguez Riera, de l’IES Blanca Dona, Eivissa. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 
 • Judit Nadal Vila, del Col·legi Monti-sion de Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Esteve Morro Rotger, de l’IES Joan Maria Thomàs, Palma. Té un 9,93 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,71 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 
 • Adam Gómez Nieto, de l’IES Llucmajor, Mallorca. Té un 9,84 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,7 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 

Millors notes per illes

 • Millor d’Eivissa: Irene Rodríguez Riera, de l’IES Blanca Dona, Eivissa. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Millor de Menorca: Dorotea Cursach Anglada, de l’IES Josep Maria Quadrado, Ciutadella. Té un 9,84 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,74 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
 • Millor de Mallorca: Sophie Roberts Perusko, del Col·legi Sant Gaietà, Palma, és l’alumna que ha tret la millor nota de la prova de batxillerat d’accés a la Universitat de Mallorca i de totes les Illes, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,9 de mitjana de la PBAU i un 9,96 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.  

Data de l'esdeveniment: 05/07/2021

Data de publicació: 05/07/2021