Les empreses tecnològiques cerquen nou talent a l'EPS

La UIB organitza el II Tech-day Ocupació, un fòrum d'ocupació dirigit als alumnes d'enginyeries, matemàtiques i edificació

Inauguració
Dia: dimecres, 9 de maig de 2018
Hora: 11.30 hores
Lloc: edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració del fòrum empresarial tecnològic II Tech-day Ocupació. Hi assistiran el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals; el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat Empresa; la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional; i el Sr. Josep Lluís Pons, director general d’Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears.

El II Tech-day Ocupació és un fòrum empresarial emmarcat dins les activitats SomEPS i adreçada als estudiants i titulats de tots els estudis de l'Escola Politècnica Superior de la UIB, i a les empreses que cerquen aquest perfil d'universitaris. Es tracta d'un fòrum d'ocupació dirigit específicament al perfil d’enginyeries, matemàtiques i edificació.

El II Tech-day Ocupació tindrà lloc el dimecres 9 de maig d'11 a 17 hores al hall de l'edifici Anselm Turmeda. Trobareu expositors d'una trentena d'empreses del sector de la enginyeria de les Illes Balears. És una oportunitat extraordinària per a posar en contacte les empreses amb els universitaris del sector, per complementar la formació i per descobrir les necessitats del mercat. 

Data de l'esdeveniment: 09/05/2018

Data de publicació: 12/04/2018