Les darreres reformes legislatives en el Dret de societats

Inauguració
Dia: divendres, 20 de febrer de 2015
Hora: 9.45 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la jornada Les Darreres Reformes Legislatives en el Dret de Societats. Hi intervindran el senyor Javier Navarro, president de l’Agrupació Territorial de les Balears de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas; el senyor Javier Blas Guasp, president de l’Associació del Dret d’Insolvència de les Balears; la doctora Petra Thomàs, professora de Dret Mercantil de la UIB, i el doctor Guillem Alcover, catedràtic de Dret Mercantil de la UIB, directors de la jornada; i el doctor Pedro Grimalt, secretari general de la UIB.

Aquesta jornada té per objectiu analitzar les darreres reformes en matèria de junta i administradors de societats de capital dutes a terme per la Llei 31/2014, de 3 de desembre, per la qual es modifica la Llei de societat de capital per a la millora del govern corporatiu.

La jornada l’organitzen el Departament de Dret Privat de la UIB, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, l’Agrupació Territorial de les Balears de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas i l’Associació del Dret d’Insolvència de les Balears. Hi col·laboren el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de les Illes Balears i l’Il·lustre Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de les Illes Balears. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/02/2015

Data de publicació: 18/02/2015