Les corals de la UIB cantaran enguany «Un Nadal mediterrani»

El tradicional concert nadalenc centra aquesta vegada la mirada en la situació de les persones refugiades 

Dia: el dissabte 15 de desembre de 2018
Hora: 19.30 hores
Lloc: Auditòrium de Palma

Com cada any, les diferents corals de la UIB es reuneixen per Nadal per oferir un espectacle musical que fa ressonar alhora quatre-centes veus damunt l’escenari. Com és tradició, el concert de Nadal es dedica a una temàtica concreta. Enguany, el concert es titula «Un Nadal mediterrani» i centra la mirada en la situació de les persones que fugen del seu país a la recerca d’un anhelat món millor.

Les cançons són una passejada per la mar Mediterrània, per fer una crida a la conscienciació i a la solidaritat amb tota la gent que intenta travessar-la. Al llarg de l’espectacle, la veu de l’actriu mallorquina Catalina Florit anirà narrant la llarga travessia de les persones emigrants. Nadal no és igual per a tothom.

Al concert hi participen la Coral Universitat de les Illes Balears i totes les seves corals filials: Corals Infantils (Cincset, Vuitdeu i Onzequinze), Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Majors de la UIB, Cor de Pares i Mares de la UIB, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Poema Harmònic, Orfeó Universitat de les Illes Balears i Cor de Dones de la UIB. Un total de gairebé quatre-cents cantaires a l’escenari, imatge ja tradicional d’un Nadal molt especial per a la UIB.

Les persones que vulguin assistir al concert poden comprar-ne l’entrada a la taquilla de l’Auditòrium i a la seva pàgina web. El preu és de 20 euros a la platea i de 15 euros a l’amfiteatre.

Data de l'esdeveniment: 15/12/2018

Data de publicació: 07/12/2018