Les alumnes Marta Bosch i Dominica Josefina Nieto, premiades pel Col·legi d'Economistes de les Illes Balears

Francisco Subires i Javier Sánchez han quedat finalistes dels VII Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa 

Els VII Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa ja tenen guanyadors. En la categoria d’Empresa, la guanyadora ha estat l’alumna Marta Bosch Peón, amb el treball «Avaluació de la millora de rendibilitat d’una finca agrícola i ramadera de Menorca». El segon premi ha estat per a Francisco Subires Vera, pel treball «Cambio de mentalidad empresarial a través del estudio de un caso de RSC».

En la categoria d’Economia, la guanyadora ha estat l’alumna Dominica Josefina Nieto Barrera, pel treball «The metal requierements for Spain’s clean electricity generation». El segon premi ha estat per a Javier Sánchez López, pel treball «Análisis de alternativas de inversión para pequeños inversores».

A més, també han estat reconeguts amb un diploma com a finalistes els alumnes Eduard Terrasa Quintana, pel treball «Viabilidad de un proyecto económico financiero empresa charter», en la categoria d’Empresa; i, en la categoria d’Economia, els alumnes Martí Bordoy Morey, pel treball «Análisis de turismo o simplemente congestión. El caso de Ibiza», i José Luis Sevillano Rocha, pel treball «Determinants sociodemogràfics de la depressió a Espanya: anàlisi de l’enquesta europea de salut».

El lliurament dels premis ha tingut lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears el dimarts, 24 d’octubre, en un acte en el qual han intervingut el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor José Carretero; el degà president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), doctor Onofre Martorell; el president d’ASIMA, senyor Francesc Martorell; i el director de Banca Institucional de Catalunya i Balears del Grup Caixa d’Enginyers, senyor Eduard Barcons.

Tot seguit, la senyora Belisa Rus ha impartit una conferència sobre emprenedoria i empreses emergents (start-ups).

Els Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa els convoquen el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears i la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’Associació d’Industrials de Mallorca (ASIMA), amb l’objectiu d’estimular i augmentar l’esforç dels estudiants universitaris dels graus d’Economia i/o Empresa de la UIB i de les dobles titulacions d’ADE i Dret, ADE i Turisme, i Economia i Turisme de la UIB. 

Data de publicació: 24/10/2023