Les PBAU es faran entre el 22 de juny i el 10 de juliol

La Conselleria d’Educació i la Universitat de les Illes Balears concretaran pròximament les dates exactes de la prova per als alumnes de les Illes Balears

Els ministeris d’Educació i Formació Professional i d’Universitats han acordat, juntament amb les comunitats autònomes, que les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU) es faran entre els dies 22 de juny i 10 de juliol en convocatòria ordinària, i abans del 10 de setembre en convocatòria extraordinària. Així ho han decidit en la Conferència Sectorial d’Educació que ha tingut lloc avui per videoconferència. 

També han acordat modificar el model i el contingut de les proves amb l’objectiu que els alumnes no es vegin perjudicats per no haver treballat a classe algun bloc o blocs de continguts d’alguna de les matèries. A més, han establert que les qualificacions de les PBAU es publiquin abans del 17 de juliol per a la convocatòria ordinària i abans del 18 de setembre en el cas de l’extraordinària. L’assignació definitiva de places no es podrà fer abans del 25 de setembre.

Dates a les Illes Balears

La Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca tenen previst reunir-se pròximament per concretar les dates exactes de les PBAU per als alumnes de segon de batxillerat de les Illes Balears.

La UIB i el Govern de les Illes Balears havien acordat una posició comuna favorable a l’ajornament de les PBAU d’enguany. Tant el Govern com la UIB estan d’acord que és convenient deixar per a més endavant les PBAU a causa de la situació de l’estat d’alarma i que, en aquest cas, cal situar per sobre de tot els estudiants de segon de batxillerat que s’hagin de presentar a les proves perquè en resultin tan poc perjudicats com sigui possible. A més, ambdues institucions consideren que aquest ajornament no ha d’implicar en cap cas modificar el districte únic.  

Notícies relacionades

 

Data de publicació: 25/03/2020