L'empresa de base tecnològica Alimentòmica organitza un seminari sobre alimentació saludable a Granada

Reconeguts experts internacionals participaran en el VI Seminari sobre Alimentació Saludable i Nous Aliments del 3 al 5 de juliol de 2013 

L’empresa de base tecnològica Alimentòmica, impulsada des de la Universitat de les Illes Balears, organitza el VI Seminari sobre Alimentació Saludable i Nous Aliments, que tindrà lloc al Parc de les Ciències de Granada del 3 al 5 de juliol de 2013.

Hi intervindran 26 experts de reconegut prestigi internacional per debatre sobre la relació entre l’obesitat, l’alimentació i l’activitat física en relació amb el nou marc europeu de declaracions de salut en els aliments. Aquesta reglamentació d’àmbit europeu té com a objectiu assegurar la veracitat en totes les formes de publicitat del sector de l’alimentació sota els criteris i l’avaluació científica del Panel Científic de Nutrició de l’Autoritat Europea en Seguretat Alimentària (EFSA).

Un grup de cinc joves investigadors de la UIB hi participaran gràcies a una beca d’assistència.

Roda informativa a Granada

El doctor Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la UIB i anterior vicepresident del Panel Científic de Nutrició de l’EFSA, presentarà les novetats del seminari en el marc d’una roda informativa que tindrà lloc dimecres, 3 de juliol, a les 11.15 hores al Parc de les Ciències de Granada.

Data de publicació: Tue Jul 02 08:53:00 CEST 2013