L'empresa 3digits concedirà dues beques a alumnes d'Enginyeria Informàtica durant l'any acadèmic 2021-22

L’empresa 3digits ha signat avui un conveni amb la UIB i la FUEIB per finançar una beca que convoca la FUEIB per a dos alumnes matriculats al grau d’Enginyeria Informàtica de la Universitat de les Illes Balears durant l’any acadèmic 2021-22.

Concretament, es concedirà una beca d’estudis al millor expedient acadèmic d’un alumne matriculat al 1r curs del grau d’Enginyeria Informàtica i una altra beca d’estudis al millor expedient acadèmic d’un alumne que s’hagi graduat en Enginyeria Informàtica durant l’any acadèmic 2021-22.

La vicerectora d’Innovació i Transformació Digital de la UIB, doctora Lorenza Carrasco, i el director de l’Escola Politècnica Superior, doctor Gabriel Cardona, han destacat la importància del compromís de les empreses, i, en concret, de 3digits, amb els estudiants, així com de valorar els millors expedients per posar en valor l’esforç i la dedicació dels alumnes de l’EPS.

El senyor Javier Pérez, en representació de 3digits, ha dit que la seva col·laboració amb la UIB és una part del compromís i la responsabilitat de retorn a la societat, que senten com a empresa, i han explicat la importància que té per ells transmetre el missatge de l’excel·lència i de l’esforç als estudiants. La seva és una actuació que vol impulsar els estudis d’Informàtica de la UIB i fomentar la carrera professional i l’excel·lència acadèmica de les persones joves.

La signatura d’aquest conveni s’afegeix a la col·laboració de l’empresa amb l’EPS de la UIB

3digits s'ha incorporat al programa MEET EPS, creat i promogut per l'Escola Politècnica Superior de la UIB, la finalitat del qual és difondre i incentivar els estudis en Matemàtiques, Enginyeria, Edificació i Tecnologia entre els alumnes de secundària de tots els centres educatius de les Illes Balears.

3digits fa temps que participa activament en iniciatives que promouen la formació tècnica i el foment del talent del sector, amb la incorporació d'alumnes a estudis STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) que puguin cobrir la gran demanda de talent existent en aquests àmbits, a tots els nivells.

3digits és una de les empreses líder en serveis d'enginyeria informàtica a les Illes Balears i el seu conseller delegat és enginyer en Informàtica egressat de la UIB, així com la major part dels seus treballadors. 3digits, a més de finançar aquestes beques d'estudis i de participar en el programa MEET EPS, col·labora activament amb el DOIP de la FUEIB en la incorporació laboral a 3digits dels titulats per la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 09/03/2022

Data de publicació: 09/03/2022