L'economia europea, a debat

Destacats economistes d’universitats europees participen els dies 27 i 28 de febrer en un seminari internacional sobre les polítiques econòmiques de la Unió Europea i possibles sortides alternatives a la crisi

Inauguració
Dia: divendres, 27 de febrer de 2015
Hora: 15 hores
Lloc: aula 14, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del seminari internacional Política Econòmica a Europa, que organitzen conjuntament la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears i la Università degli Studi dell'Insubria (Varese, Itàlia) i que es farà els dies 27 i 28 de febrer de 2015.

Hi participaran destacats economistes d’universitats italianes, gregues i espanyoles, que aportaran un seguit de treballs de recerca en curs sobre la situació de la crisi econòmica actual, i les aplicacions de les polítiques econòmiques desplegades per la Unió Europea per afrontar la Gran Recessió. Es plantegen, alhora, vies de sortida de caire heterodox en el món econòmic.

El seminari el coordina el doctor Carles Manera, catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques del Departament d’Economia Aplicada i investigador principal del grup de recerca en Estudis d’Història Econòmica.   

Data de l'esdeveniment: 27/02/2015

Data de publicació: 19/02/2015