L'alumne Toni Sastre Álvarez-Ossorio guanya la beca ROBOT d'enginyeria industrial

La beca cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial gràcies al suport de l’empresa Robot 

L’alumne Toni Sastre Álvarez-Ossorio, del grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, ha guanyat la beca ROBOT per cursar el Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears. El seu treball de fi de grau es titula «Sistema de control d'estoc de botelles per a detecció d'entrada i sortida» i destaca la importància d'un bon control d'estoc per a les empreses. L'estudi conclou que la implementació d'un sistema automatitzat millora de manera significativa l'eficiència i la precisió en la gestió de l'inventari, i aporta beneficis rellevants per a les empreses.

La beca ROBOT, convocada per la UIB a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior i la companyia Robot, SA, cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial.

Han intervingut a l’acte el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot; la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, doctora Lorenza Carrasco, i el president executiu CEO de l’empresa Robot, SA, senyor Bernat Bonnín. A més, hi ha assistit el director gerent de la Fundació Universitat-Empresa, senyor Lluís Vegas; el doctor Gabriel Cardona, director de l’Escola Politècnica Superior; el doctor Miquel Roca, director del Departament d’Enginyeria Industrial i Construcció, i el doctor Víctor Martínez, director del Màster en Enginyeria Industrial.

Beca ROBOT

L'objectiu d'aquesta beca és premiar l’esforç dels alumnes, facilitar-los l’accés al món laboral i oferir-los un grau de qualificació elevat. Cobreix la totalitat de l’import de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Sobre Robot, SA

Robot, SA, és una empresa mallorquina amb quatre dècades experiència en la indústria de sistemes automàtics de control d'edificis. Ofereix als clients un servei integral que inclou des del disseny i la fabricació dels seus propis equips i components fins a la instal·lació i el manteniment. L'empresa ha participat en més de 600 projectes i ha instal·lat els seus sistemes automàtics de control a hotels, edificis públics, hospitals, centres comercials i centres educatius, entre altres. 

Data de publicació: 18/01/2024