L'alumne Nadal Comparini Bauzà guanya el primer concurs del TFG d'Enginyeria Informàtica

L’alumne Nadal Comparini Bauzà ha guanyat el primer concurs al millor treball de final del grau d’Enginyeria Informàtica de la Universitat de les Illes Balears. El TFG guanyador es titula Análisis de expresiones faciales mediante técnicas de «deep learning», i el seu tutor és el doctor Xavier Varona. El premi està dotat amb 500 euros.

L'objecte del concurs és premiar el millor treball final de grau realitzat i presentat pels estudiants del grau en Enginyeria Informàtica durant l’any 2020. El jurat està format per membres de totes les entitats convocants; el Col·legi d’Enginyeria Tècnica en Informàtica (COETIIB), l’Associació Balear de Professors d’Informàtica, i l’empresa DonDominio.

Tots els participants del concurs, només pel fet de ser-ho, tenen dret a un any de col·legiació gratuïta, corresponent al 2021, al COETIIB.

A l’acte, hi han assistit, per part de la UIB, el Rector, el doctor Llorenç Huguet; la directora de l’Escola Politècncia Superior, la doctora Lorenza Carrasco; el vicerector de Títols i Tecnologia, el doctor Xavier Varona, i el subdirector de l’Escola Politècnica Superior.

Per part dels col·legis oficials, hi han assistit el degà del Col·legi d’Enginyeria Tècnica en Informàtica (COETIIB), el senyor Francisco Javier Chacón; la degana del Col·legi d’Enginyeria en Informàtica (COEIIB), la senyora Joana Maria Perea; el tresorer de l’Associació Balear de Professors d’Informàtica, el senyor Bartomeu Vives; el vicedegà del Col·legi d’Enginyeria en Informàtica i vocal del Col·legi d’Enginyeria Tècnica en Informàtica, el senyor Simó Calafat, i el director de màrqueting de l’empresa DonDominio, el senyor Xavier Idevik.

Data de l'esdeveniment: 17/12/2020

Data de publicació: 17/12/2020