L'alumne Beñat Caira Lago guanya la beca Robot d'Enginyeria Industrial

La beca cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial 

L’alumne del grau d’Enginyeria d’Automoció de la Universitat del País Basc, Beñat Caira Lago, ha guanyat la beca Robot per cursar el Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears, gràcies al seu treball de fi de grau «Disseny i optimització d’un pedaler per a vehicles de ral·li o drift».

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot, i el president de l’empresa Robot, SA, senyor Bernat Bonnín, han lliurat avui el premi amb el qual es pretén reconèixer l’esforç dels alumnes i facilitar-los l’accés al món laboral oferint-los un grau de qualificació elevat. Així mateix, s’ha fet una menció especial a l’alumna del grau d’Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València Juana Antonia Mesquida Barceló pel seu treball «Projecte d’instal·lació elèctrica d’un concessionari/taller al terme municipal de Palma (Mallorca)».
 
La beca, convocada per la UIB a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior (EPS) i la companyia Robot, SA, cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial durant els cursos acadèmics 2022-23 i 2023-24.
 
També han assistit a l’acte, per part de la UIB, la doctora Lorenza Carrasco, vicerectora d’Innovació i Transformació Digital; el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent; el doctor Miquel Roca, director del Departament d’Enginyeria Industrial i Construcció; el doctor Víctor Martínez, director del Màster en Enginyeria Industrial; el doctor Gabriel Cardona, director de l’Escola Politècnica Superior (EPS); el doctor Ramon Pujol, cap d’estudis del grau d’Enginyeria Electrònica, i el director gerent de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP, senyor Luis Vegas. Per part de la companyia Robot, SA, hi ha assistit la directora de Màrqueting, senyora Esther Morales.
 
Sobre Robot, SA 

Robot, SA, és una empresa mallorquina amb més de 40 anys d'experiència en la indústria de sistemes automàtics de control d'edificis. Ofereix als seus clients un servei integral que abasta des del disseny i la fabricació dels seus equips propis i components fins a la instal·lació i el manteniment. L'empresa ha participat en més de 700 projectes i ha instal·lat els seus sistemes automàtics de control a hotels, edificis públics, hospitals, centres comercials i centres educatius, entre d’altres. 

Data de publicació: 06/02/2023