L'alumnat i els investigadors de la UIB podran fer recerca al centre comercial Fan Mallorca Shopping

L’EPS imparteix tallers per desenvolupar la creativitat i l’enginy dels estudiants (try engineering)

El centre comercial Fan Mallorca Shopping i la UIB han signat un acord marc de col·laboració. 

La UIB ha signat un conveni de col·laboració amb el FAN Mallorca Shopping, referent europeu al seu àmbit quant a innovació tecnològica, per fomentar la innovació i la recerca. Així, l’alumnat i els investigadors de la UIB podran experimentar i fer recerca en àmbits del reconeixement d’imatges, la intel·ligència artificial, les dades massives o la psicologia del comportament, entre d’altres.

L'objectiu de l'acord és desenvolupar programes de col·laboració i cooperació en l'àmbit de la innovació, la divulgació i recerca, la docència i la formació d'estudiants. Concretament, el conveni inclou intercanvi d'informació, realització de seminaris, col·loquis i simposis, estudis de recerca en l'àmbit de la intel·ligència artificial i les dades massives, realització de programes de formació i activitats educatives, entre d’altres.

Actualment, el Fan Mallorca ja ofereix tallers d’enginyeria per desenvolupar la creativitat i l’enginy d’infants i joves, tutoritzats per l’Escola Politècnica Superior de la UIB.

A l’acte, hi han assistit el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet; el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, el doctor Jordi Llabrés; el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), el doctor Luis Vegas; la directora de l’Escola Politècnica Superior (EPS), la doctora Loren Carrasco, i el gerent del centre comercial Fan Mallorca Shopping, el senyor David Gómez Picard, exalumne de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 14/01/2020

Data de publicació: 23/01/2020