L'actriu i directora de cinema Sílvia Munt presenta la cinta Pretextos al cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, de la UIB

Roda informativa
Dia: dijous, 6 de novembre de 2008
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

L'actriu i directora de cinema Sílvia Munt, acompanyada de la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d'Activitats Culturals de la UIB, i del senyor Biel Mesquida, responsable de projectes culturals del Vicerectorat de Projecció Cultural, presentarà als mitjans de comunicació la pel·lícula Pretextos (2007), que es projectarà el mateix dia en la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta.

Projecció cinematogràfica
Pretextos (2007). Sílvia Munt
Dia: dijous, 6 de novembre de 2008
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma


Sílvia Munt Quevedo

Encara que estudià dansa clàssica i contemporània (Ballet Clàssic al Royal Ballet de Londres, 1974) i que ho combinà amb estudis de Psicologia, és actriu de teatre, cinema i televisió, directora de cinema i televisió i membre de l'Acadèmia del Cinema Europeu i de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. Als vint anys començà a triomfar amb la interpretació teatral, i continuà amb la direcció teatral i posteriorment cinematogràfica i televisiva. Pretextos és el seu primer llargmetratge. L'any 1999 va escriure i dirigir el curtmetratge Laia, que guanyà el Premi Goya. Entre la seva filmografia destacam Quia (2001), Elena Dimitrievna Diakonova, Gala i Las hijas de Mohamed (2003), Coses que passen (2006) i Pretextos (2007). Aquest darrer film tracta de solituds compartides, d'amors imperfectes, de desigs insatisfets i de promeses que no sabem quant de temps duraran, però que es converteixen en un bon pretext per viure.

Les projecciones del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta són gratuïtes, però amb invitació. Podeu reservar les vostres invitacions al Servei d'Informació de la UIB, tel.: 971 17 29 39
E-mail: informacio@uib.es

Documents relacionats

Data de publicació: 06/11/2008