La tradició com a motor de la innovació

La XIV Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar serà un diàleg entre empresaris innovadors sorgits d’un context empresarial tradicional 

Dia: dijous, 20 d’octubre de 2022
Hora: 18 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, carrer de l’Estudi General, 7 Palma 

La XIV Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar de la Universitat de les Illes Balears abordarà la manera com les empreses familiars basades en la tradició són capaces de constituir-se en un motor de la innovació.

La jornada adoptarà la forma d’un diàleg entre empresaris innovadors sorgits d’un context empresarial tradicional. Al sector del calçat, Carlos Fernández ha creat Carlos Pons Brand per innovar al món de les sneakers, conjugant l’equilibri entre el disseny i l’art de fer calçat. Al sector de l’alimentació, la fusió dels negocis majoristes de les famílies Lliteras i Figuera compartirà l’experiència de l’èxit d’Agromart basat en el comerç de proximitat, amb producte km 0, apostant per la qualitat i la sostenibilitat sobre la base de la integració de la producció ecològica.

Inauguraran l’acte el vicerector d’Economia i Infraestructures, doctor Carles Mulet; el conseller delegat de Banca March, senyor José Luis Acea, i la presidenta de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar, senyora Esther Vidal. El moderador de la jornada serà el doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar. 

Data de l'esdeveniment: 20/10/2022

Data de publicació: 18/10/2022