La tercera edició de les Trobades Tecnològiques de la UIB tractarà sobre la utilitat de les certificacions professionals en el sector de les TIC

Dia: divendres, 11 de març de 2011
Hora: de 9 a 14 hores
Lloc: auditori del Centre Empresarial Son Espanyol, ParcBIT

El grup de recerca MiProSoft (Millora de Processos de Software), del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, en col·laboració amb turisTEC Tourism Technology i amb el suport de l'Associació PM.IB (Project Management de les Illes Balears), organitza la tercera edició del cicle Trobades Tecnològiques, que duu per títol «Les certificacions professionals en el sector TIC».

L’acte d’obertura de la tercera trobada tecnològica serà a càrrec de la doctora Antònia Mas, investigadora principal del grup de recerca MiProSoft de la UIB; el senyor Miquel Piñol, gerent del Clúster Tecnològic per al Sector Turístic, turisTEC; i el senyor Antoni Roig, director de la Fundació iBit.

Les certificacions professionals són titulacions atorgades per organitzacions acreditades per certificar uns determinats coneixements. Aquestes acreditacions són cada vegada més reconegudes i demanades per les empreses del sector, i per això han passat a ser considerades un mèrit en la carrera professional de qualsevol especialista.

Els objectius trobada són proporcionar informació sobre les certificacions professionals en el sector de les TIC, conèixer la percepció que tenen els professionals i ocupadors sobre aquestes certificacions, crear opinió sobre el tema i establir un debat en forma de taula rodona al final de la jornada.

Les Trobades Tecnològiques neixen amb la vocació d’establir un fòrum de trobada i de discussió per a professionals interessats en les TIC. També es plantegen com un espai d’informació i de formació, en el qual es puguin reunir ponents i assistents, per plantejar problemes, trobar respostes o debatre idees.

Aquestes jornades s’adrecen a professionals de camps relacionats amb el sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions, com poden ser responsables de sistemes d’informació, professionals que vulguin estar al dia dels darrers avenços en matèria de TIC o que estiguin interessats per implantar una determinada tecnologia a la seva empresa, així com a alumnes dels darrers cursos d’Enginyeria Informàtica.

Aquesta és la tercera edició de les Trobades Tecnològiques. La primera jornada, titulada “El treball en equip en els projectes informàtics”, es va celebrar l’abril de 2009, amb 53 participants. Un any més tard, el juny de 2010, va tenir lloc la segona jornada, amb 60 participants, que tractà el tema de la Business Intelligence (BI) o intel·ligència empresarial.

Data de l'esdeveniment: 11/03/2011

Data de publicació: 10/03/2011