La ira encén el IV Seminari Internacional Literatura i Pecat

El seminari es farà del 12 al 15 de gener a Es Baluard i analitzarà la relació entre la literatura i la ira 

Inauguració
Dia: dilluns, 12 de gener de 2015
Hora: 17  hores
Lloc: Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma  

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears organitza el IV Seminari Internacional Literatura i Pecat, que es farà del 12 al 15 de gener de 2015 a Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma.

L’escriptor portuguès Valter Hugo Mãe serà l’encarregat d’impartir la conferència inaugural del seminari.

El Seminari Internacional Literatura i Pecat analitza des d’una perspectiva multidisciplinària, intercontinental i transcultural la manera com els diferents pecats capitals es representen en la literatura, el cinema, la música i altres àmbits de la cultura.

A més del tema d’estudi, un dels aspectes originals que distingeixen el seminari és la proposta multilingüe que demostra la convivència efectiva de quatre llengües i cultures: la catalana, l’espanyola, la portuguesa i la italiana. Així, una vegada l’any investigadors de tot el món es reuneixen a Palma al voltant d’un pecat capital per posar en comú les seves recerques en aquest sentit i crear un mapa compartit del pecat en les arts i les lletres.

El seminari el coordinen les professores Lourdes Pereira, del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB; Dolores Juan, de la Universitat de Massachusetts Amherst; i el professor Giovanni Spani, del College of the Holy Cross (Estats Units).  

Data de l'esdeveniment: 12/01/2015

Data de publicació: 09/01/2015