La directora i productora de televisió Carmen Vidal Balanzat inaugura la XIII Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera

La guanyadora de sis premis NY Emmy Awards llegirà la lliçó De la idea a la pantalla: el procés d'explicar una història audiovisual

Dia i hora: dilluns, 8 de setembre, a les 20.30 h
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera
Edifici de l'Antiga Comandància, carrer del Calvari, 1. Eivissa.

La Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera torna enguany, del 8 al 12 de setembre, amb una oferta de cinc cursos de temàtica molt diversa: les qüestions jurídiques, fiscals i familiars en el relleu generacional de l’empresa familiar; l’ús de les tecnologies de la informació en l’ensenyament; els problemes relacionats amb el son i la nostra qualitat de vida; la dieta mediterrània i la dieta mexicana com a models declarats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO; i el llenguatge cinematogràfic, en un curs en què diferents creadors presentaran també una mostra de la producció cinematogràfica de les Pitiüses.

La directora i productora de televisió Carmen Vidal Balanzat llegirà la lliçó inaugural De la idea a la pantalla: el procés d'explicar una història audiovisual. La presentació de la directora anirà a càrrec de Joan Marí Susierra, membre fundador i secretari de la productora INCORTUM, guionista, productor i coordinador del curs Introducció al llenguatge cinematogràfic.

Carmen Vidal Balanzat

És guionista, directora i productora de televisió. Els seus curtmetratges s'han exhibit en nombrosos festivals internacionals, al MoMA (Museu d'Art Modern) de Nova York i al canal de televisió Arte. És guanyadora d'un Student Academy Award–Oscar® pel curt 6 a.m., i ha rebut sis premis NY Emmy Awards per la seva feina com a productora al magazín cultural Nueva York (CUNY TV). És també coproductora del contingut audiovisual del projecte documental transmèdia Sonic Trace sobre immigrants a Los Angeles (Califòrnia). Actualment desenvolupa el seu primer projecte de llargmetratge, titulat Tránsitos.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/09/2014