La directora de cinema Maria Ripoll presenta el film Tu vida en 65' a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa
Dia: dimecres, 15 d'octubre de 2008
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
Tu vida en 65'. Maria Ripoll
Dia: dijous, 16 d'octubre de 2008
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Maria Ripoll presentarà i comentarà als mitjans de comunicació el seu film Tu vida en 65', pel·lícula que inaugura la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta.

Maria Ripoll

Ha estudiat direcció d'actors i redacció de guions a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) i després a l'American Film Institute de la mateixa ciutat, on va dirigir el primer curtmetratge, Kill me later (1993), premiat diverses vegades i amb el qual va obtenir el Premi del Públic de l'Oberhausen Film Festival i el Panavision Grant del Houston Film Festival. El seu primer llargmetratge va ser Lluvia en los zapatos (1998), rodada a Londres amb èxit de crítica i públic i guardons diversos. Tortilla Soup (2001) és una producció íntegrament americana, rodada a Los Angeles i estrenada en dues-centes sales als EUA i no estrenada als cinemes espanyols. L'any 2003 va dirigir Utopía, una història d'intriga sobrenatural. Tu vida en 65' és una comèdia que parla sobre la vida, però, sobretot, és una comèdia que parla sobre la mort, en paraules de la directora.

A l'acte hi assistirà la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d'Activitats Culturals de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 14/10/2008