La «cultura millennial», a debat. Conferència a càrrec de Jaume Ripoll, cofundador de Filmin

Cicle de conferències per desmitificar i canviar les idees que es tenen sobre aquesta generació 

Cultura Millennial: L'Edat de Plàstic és un cicle de conferències impulsat a través del Servei d’Activitats Culturals de la UIB que pretén desmitificar la generació millennial i canviar les idees que es tenen sobre aquesta generació, si és que existeix realment. Les conferències tindran lloc mensualment entre l’octubre de 2018 i el maig de 2019.

Al llarg del curs, diferents persones que hagin nascut en aquesta època o que es trobin relacionades amb l'atmosfera millennial participaran al cicle per parlar de diferents temes d'interès per a aquesta generació. El projecte ha estat iniciativa de Yusef Chaib, alumne del Màster en Cognició i Evolució Humana de la UIB, i de Luis Baena, exalumne de la UIB graduat en Dret.

L’activitat s’emmarca en el quarantè aniversari de la UIB, un bon moment per reflexionar sobre les persones que han nascut entre els anys 1981 i 1996 i els motius pels quals aquesta generació difereix de les anteriors.

La primera conferència, «Netflix, Filmin i la síndrome de Grand Theft Auto» anirà a càrrec de Jaume Ripoll, cofundador de l'empresa Filmin, una plataforma de contingut audiovisual d'autor. Aquesta xerrada, que remarca la importància de les noves plataformes audiovisuals, tindrà lloc el divendres 5 d’octubre a les 19 hores a l’edifici Sa Riera. 

Data de l'esdeveniment: 05/10/2018

Data de publicació: 20/09/2018