La XXIV Olimpíada de Química a la UIB compta amb la participació de 128 alumnes de centres de les Illes Balears

Dia: dimarts, 22 de febrer de 2011
Hora: 9.15 hores

Lloc: aula 1 de l’e
difici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari,
i seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de 9.15 a 9.40 hores.

Tindrà lloc la XXIV Olimpíada de Química a la UIB, amb la participació de 128 alumnes (97 de Mallorca, 13 de Menorca, 18 d'Eivissa), matriculats en 37 centres de les Illes Balears.

L'Olimpíada de Química és un concurs adreçat a alumnes matriculats al segon curs de batxillerat que cursen l'assignatura Química en centres públics, concertats o privats de les Illes Balears.

Els tres primers classificats de la fase autonòmica assistiran a la fase nacional, que se celebrarà a València del 29 d’abril a l’1 de maig de 2011. En l'Olimpíada Nacional se seleccionaran els quatre primers per participar en l'Olimpíada Internacional, que tindrà lloc del 9 al 18 de juliol a Ankara (Turquia). També poden participar en la fase iberoamericana a Teresinas (Brasil) del 16 al 24 de setembre.

Els tres primers alumnes classificats rebran un premi en metàl·lic, un diploma, el viatge i una borsa de viatge per participar a la fase estatal i la matrícula gratuïta a la UIB. Els centres classificats també rebran com a premi material de laboratori. A més, s’atorgaran accèssits als tres següents alumnes classificats i centres.

Donaran la benvinguda als participants el doctor Antoni Miralles, degà de la Facultat de Ciències; la doctora Josefa Donoso, directora del Departament de Química; i el doctor Joan Frau, professor de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.

La XXIV Olimpíada de Química l’organitzen l’Associació de Químics de les Illes Balears, el Departament de Química de la UIB i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears. Compta amb el suport de la Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives, el Vicerectorat d’Estudiants i Campus de la UIB, Sa Nostra i el Ministeri d’Educació. També hi col·laboren Afora, Anorsa, Biolinea, Carburos Metálicos, QirogaLab, Quimiotest, Santillana – Illes Balears i Scharlab.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/02/2011

Data de publicació: 21/02/2011