La VIII Olimpíada d'Economia de la UIB comptarà amb la participació de 163 alumnes de secundària de les Illes Balears

Dia: dimarts, 17 d'abril de 2012
Hora:
12 hores
Lloc:
sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma,
i a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa Formentera.

Els mitjans gràfics en podran prendre imatges de les 12 a les 12.30 hores.

Tindrà lloc la vuitena edició de l’Olimpíada d’Economia de la Universitat de les Illes Balears, adreçada als estudiants de secundària que durant el curs actual cursin l’assignatura Economia d’Empresa. Hi participaran 163 alumnes: 151 a Mallorca, 11 a Menorca i 1 a Eivissa i Formentera.

La prova es realitzarà de manera simultània a totes les illes per mitjà de videoconferència. Constarà de vuit preguntes, cinc de teòriques i tres de pràctiques. Per completar l’exercici, els alumnes disposaran d’una hora i mitja. Els temes de què tractarà la prova són els corresponents al programa de la matèria Economia de l’Empresa que es fixa per a les proves d’accés a la Universitat, a més d’una pregunta d’actualitat econòmica. D’aquesta manera, els alumnes que participin a l’Olimpíada podran posar a prova els coneixements de la matèria amb vista a la prova d’accés a la Universitat.

Els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb xecs bescanviables per material didàctic i informàtic, atorgats per El Corte Inglés: l’alumne guanyador rebrà un xec per valor de 250 euros; el segon classificat, de 150 euros; el tercer, per valor de 100 euros. A més, seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs dels estudis universitaris a la UIB que ells triïn i participaran a la fase nacional de l’Olimpíada d’Economia, que se celebrarà a Albacete del 27 al 29 de juny de 2012.

Els centres dels tres primers alumnes classificats rebran 150 euros en un xec regal bescanviable en material informàtic, audiovisual, didàctic o bibliogràfic.

La fase local de l’Olimpíada d’Economia l’organitza la UIB amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i El Corte Inglés.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/04/2012

Data de publicació: 16/04/2012