La Universitat dels boixos i les boixes arriba a Eivissa

La UIB programa un cicle de quatre tallers dedicats a les emocions, al pensament creatiu i a la presa de contacte amb primària i ESO 

El Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) posa en marxa el programa La Universitat dels boixos i les boixes, destinat a boixos i boixes de sisè d'infantil a sisè de primària, amb l'objectiu que participin en quatre tallers que s’impartiran els mesos de febrer i març de 2019:

5 de febrer

El poder de les emocions, per a estudiants de primer a tercer de primària. El taller s’adreça als alumnes per ajudar-los a reconèixer, expressar i acceptar els propis sentiments i els dels altres, i també ajudar-los a diferenciar les emocions: alegria, tristor, ràbia, sorprès, avergonyit...

18 de febrer

Un dia vaig somiar que canviava el món. Desenvolupament del pensament creatiu i del pensament crític, per a estudiants de quart i cinquè de primària. El taller té l’objectiu que els alumnes utilitzin de manera autònoma el pensament creatiu per arribar a solucionar problemes existents en el món real.

5 de març

L’any que ve faré primer d’ESO: com afrontar-ho de manera positiva, per a estudiants de sisè de primària. El taller s’adreça als alumnes de sisè de primària i té l’objectiu d’ajudar-los a resoldre els dubtes que puguin tenir en relació amb el seu futur. Pretén explicar als adolescents com funciona l’ESO i donar-los estratègies per poder afrontar els estudis de manera positiva, i motivar-los per seguir amb il·lusió els estudis superiors.

11 de març

El curs que ve faré educació primària… Ja no podré jugar?, per a estudiants de sisè d’infantil. S’impartirà el dia 11 de març de 2019 i s’adreça als alumnes per ajudar-los a resoldre els dubtes que puguin tenir en relació al funcionament de l'educació primària i als continguts que hi trobaran.

Inscripció

Totes les activitats es faran a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera, de les 18 a les 19.30 hores. Per participar-hi cal formalitzar la inscripció prèviament i ho han de fer emplenant el formulari disponible al web de cada taller. 

Data de publicació: 04/02/2019