La Universitat de les Illes Balears i la Fundació Sicomoro signen un conveni de col·laboració

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i el president i fundador de la Fundació Sicomoro, José María Fuster van Bendegem, han signat avui un conveni de col·laboració entre la UIB, la FUEIB i la fundació a través de Institut de Física Interdisciplinar y Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC).

A l'acte també han assistit el director de l’IFISC, Maximino San Miguel, el director de la Fundació Universitat – Empresa dels Illes Balears, Luis Vegas i el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés.

Aquest acord inclou, entre altres, la col·laboració en aspectes de la recerca, comunicació i docència dels sistemes complexos mitjançant la cooperació, suport mutu en esdeveniments i cursos, l'intercanvi d'informació o la realització d'estudis de recerca conjunts.

Durant l'acte, també s'ha signat un conveni de col·laboració a través del qual la Fundació contribuirà a l'organització d'un esdeveniment de la Complex System Society organitzat per l’IFISC en 2022 a Palma, així com el finançament d'una beca durant dos cursos acadèmics a un estudiant del màster de Sistemes Complexos impartit per l’IFISC.

La Fundació Sicòmor és una Entitat sense ànim de lucre, amb base científica i fundada en 2014, que es dedica a l'Estudi de la Teoria General de Sistemes. La Teoria General dels Sistemes és un mètode de coneixement que té com a punt de partida la interdisciplinarietat i una visió global de la realitat, la qual cosa li permet comprendre situacions i problemes des d'un enfocament diferent, ajudant a aprofundir en el coneixement de la realitat.

Data de l'esdeveniment: 17/12/2020

Data de publicació: 17/12/2020