La Universitat de les Illes Balears i Red Eléctrica signen un conveni de col·laboració

Per donar suport a la celebració del desè aniversari de l'IFISC (CSIC-UIB)

El senyor Eduardo Maynau, delegat regional a les Balears, en representació de Red Eléctrica de España, SAU, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han signat avui un conveni pel qual la companyia col·laborarà en els actes institucionals associats a la celebració del desè aniversari de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), que té lloc aquest any.

A l'acte també hi han assistit el director de l'IFISC, Maximino San Miguel, i el vicerector d'Innovació i Transferència, Jordi Llabrés.

Red Eléctrica aportarà 12.000 euros per a la celebració, el proper mes de juny, del congrés organitzat per l'IFISC Crossroad in Complex Systems, dedicat a les ciències de la complexitat, al debat de les noves oportunitats i a la rellevància social de la recerca en aquest àmbit.

Entre d'altres actes s'organitzarà una taula rodona amb la participació de directors de centres internacionals de ciències de la complexitat i una exposició sobre la gestió de la xarxa de transport de Red Eléctrica, com a model de sistema complex que interrelaciona elements diferents que, analitzats en conjunt, no poden explicar-se a partir de les característiques pròpies dels elements aïllats.

L'acord s'inclou en el conveni marc que la Universitat de les Illes Balears i Red Eléctrica varen signar l'any 2015. Aquest any la companyia va col·laborar en l'exposició Il·lumina't, per celebrar l'Any Internacional de la Llum.

D'aquesta manera Red Eléctrica contribueix, com a part del seu programa de responsabilitat corporativa, a la realització d'activitats d'utilitat pública, i a fomentar el progrés de les comunitats en les quals la companyia és present.

Data de l'esdeveniment: 22/02/2017

Data de publicació: 21/02/2017