La Universitat de Girona i la UIB celebren el Dia Mundial del Turisme en una jornada oberta al públic

L’acte s’emmarca en el Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA) que formen la Universitat de Girona, l’Institut Català de Recerca de l’Aigua, el CSIC i la UIB 

Dia: dijous, 27 de setembre de 2012
Hora: de les 9 a les 11 hores
Lloc: auditori de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA), Campus d’Excel·lència Internacional que lideren la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Universitat de Girona (UdG), juntament amb l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), celebra el Dia Mundial del Turisme amb un acte públic que es durà a terme al campus universitari de la UIB. L’Organització de les Nacions Unides ha designat el dia 27 de setembre Dia Mundial del Turisme.

Al llarg d’aquesta jornada, professors i investigadors de la UIB i la Universitat de Girona faran una revisió de l’estat actual de la docència i la recerca en turisme en el Campus e-MTA i donaran una visió sobre el desenvolupament d’àquest àmbit com un dels seus nuclis.

Inaugurarà l’acte la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB. Acte seguit, el doctor Antoni Riera, director del Centre de Recerca Econòmica (CRE, UIB-Sa Nostra) i coordinador científic del Campus e-MTA a la UIB, impartirà la conferència “Properes actuacions de desenvolupament del Campus e-MTA en la línia de sostenibilitat turística”.

També participaran de les ponències el doctor Manel Poch, coordinador científic del Campus e-MTA a la UdG, que parlarà de la construcció de l’ecosistema innovador del turisme a la UdG; el doctor Bartomeu Deyà, degà de la Facultat de Turisme de la UIB, que exposarà la docència en matèria de Turisme que imparteix; i a l'últim, el doctor Jaume Rosselló, director del Màster Universitari en Economia del Turisme i Medi Ambient de la UIB, explicarà la recerca en Turisme que es fa a la UIB. Clourà l’acte la Rectora de la UIB.

L’acte és obert a tothom que hi estigui interessat.

Campus d’Excel·lència Internacional

El Campus e-MTA és el Campus d’Excel·lència Internacional reconegut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. El constitueixen les universitats de les Illes Balears i de Girona, juntament amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA). Els àmbits estratègics d’actuació del campus són el turisme i l’aigua. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/09/2012

Data de publicació: 24/09/2012