La Universitat de Cambridge i el grup de recerca LiCETC organitzen un congrés per explorar la noció de subjecte

El congrés, que es titula Limits and Extensions of the Subject in Contemporary Iberian Culture, es durà a terme al Fitzwilliam College de Cambridge entre els dies 14 i 16 de juliol 

La Universitat de Cambridge i el grup Literatura Contemporània: Estudis Teòrics i Comparatius  (LiCETC) de la Universitat de les Illes Balears, organitzen de manera conjunta el congrés Limits and Extensions of the Subject in Contemporary Iberian Culture. Aquest congrés pretén analitzar el recorregut i l’evolució de la noció de subjecte al llarg del temps des del punt de vista de l’estudi de la literatura amb aportacions més àmplies de l’espectre cultural.

El simposi, que tindrà lloc al Fitzwilliam College de Cambridge entre els dies 14 i 16 de juliol, es vincula al projecte «Nous subjectes en la creació catalana contemporània», del grup de recerca LiCETC. En relació amb aquest projecte de R+D, cal destacar que la UIB n’és la Universitat de residència, però també acull investigadors de les universitats de Bangor, Birmingham i Cambridge.

Participants

El congrés té programades dues ponències, que protagonitzaran els performers Marcel·lí Antúnez i Matilde Obradors, i un total de deu taules, en les quals es presentaran trenta comunicacions.

El congrés Limits and Extensions of the Subject in Contemporary Iberian Culture reuneix, sobretot, participants d’universitats de l’Estat espanyol i del Regne Unit. En són alguns exemples la Universitat de les Illes Balears, la Universitat del País Basc, la Universitat de Birmingham o la Universitat de Bangor. Però també d’altres parts del món, com per exemple la Universitat de Saarland (Alemanya) o la Universitat Colgate (Estats Units).

Més informació 

Data de l'esdeveniment: 14/07/2017

Data de publicació: 07/07/2017