La Universitat Oberta per a Majors inaugura el curs 2008-2009 amb un nou pla d'estudis

Els alumnes hauran de fer un projecte de recerca o un projecte de voluntariat per a l'obtenció dels diplomes Senior i Sènior Superior

Dia: dimecres, 1 d'octubre de 2008
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma.

Tindrà lloc la inauguració de l'any acadèmic 2008-2009 del Diploma Sènior i Diploma Sènior Superior de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, a Mallorca. Enguany la UOM inaugura un nou pla d'estudis, que incorpora, entre d'altres novetats, l'elaboració d'un projecte final per a l'obtenció del diploma. Els alumnes podran triar entre un projecte de recerca etnogràfic o un projecte de voluntariat social o cultural.

El doctor Damià Pons, catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, farà la lliçó inaugural, que duu per títol Joan Estelrich, Maria Antònia Salvà i Llorenç Riber: tres escriptors mallorquins en el cinquantenari de la seva mort.

Hi assistiran la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, el senyor Andreu Horrach, director general de Planificació i Formació Social del Govern de les Illes Balears, el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, la doctora Carme Orte, directora de la UOM , el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, entre d'altres autoritats.

La UOM s'adreça a persones de més de cinquanta-cinc anys. El Diploma Sènior de la UOM equival a un cicle de tres cursos en els quals s'imparteixen una sèrie de matèries de diferents àrees de coneixement. El Diploma Sènior Superior equival a dos anys acadèmics.

Documents relacionats

Data de publicació: 01/10/2008