La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca 2008 es presenta als batlles i regidors de quinze municipis

Inauguració de la UOM 2008 als Pobles de Mallorca

Dia: dijous, dia 10 d'abril de 2008
Hora: 12 h
Lloc: sala d'actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc l'acte d'inauguració i presentació de la Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca de l'any 2008, organitzat per la Universitat de les Illes Balears en col·laboració amb el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, El Corte Inglés, la Banca March, i els ajuntaments dels municipis implicats.

L'edició 2008 de la UOM als Pobles de Mallorca realitzarà les seves activitats en quinze municipis, concretament Alcúdia, Andratx, Binissalem, Calvià, Felanitx, Inca, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, sa Pobla, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sineu i Son Servera.

A l'acte d'inauguració hi estan convidats els batlles dels pobles participants; els regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials dels diferents municipis, com també els responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones majors dels pobles.

La inauguració anirà a càrrec de la senyora Dolça Mulet, consellera d'Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca; la doctora Carme Orte, directora de la UOM; el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 10/04/2008