La Universitat Oberta per a Majors a Menorca fa vint anys

Inauguració del curs acadèmic 2018-19 de la UOM. La doctora Maria Ballester impartirà la conferència inaugural. 

Atenció als mitjans
Dia: el dilluns 22 d'octubre de 2018
Hora: 16.30 hores
Lloc: Centre de Cultura San Diego, c/ es Banyer, s/n, Alaior

La vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; la batllessa de l'Ajuntament d'Alaior, senyora Misericòrdia Sugranyes; i la consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, senyora Maria Cabrisas, atendran els mitjans de comunicació amb motiu de la inauguració del curs acadèmic 2018-19 de la Universitat Oberta per a Majors a Menorca.

Inauguració
Dia: el dilluns 22 d'octubre de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Centre de Cultura San Diego, c/ es Banyer, s/n, Alaior

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2018-19 del programa la Universitat Oberta per a Majors a Menorca. Hi intervindran la batllessa de l'Ajuntament d'Alaior, senyora Misericòrdia Sugranyes; la consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, senyora Maria Cabrisas; el director de l'oficina principal de CaixaBank a Alaior, senyor Cristòfol Mus; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

La doctora Maria Ballester, professora del Departament de Dret Públic de la UIB, impartirà la conferència inaugural, «La crisi dels quaranta de la Constitució espanyola: la difícil maduresa del règim democràtic».  

Vint anys de la UOM a Menorca

Aquest curs se celebra el vintè aniversari de l'inici de les activitats de la Universitat Oberta per a Majors a Menorca, un programa d'educació per a persones grans que té com a objectiu acostar la Universitat a la gent gran de les Illes Balears i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB.  D'aquesta manera, es fomenta la seva participació en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.  

Durant el curs 2017-2018, més de 330 persones de més de 55 anys varen participar a Menorca en les activitats organitzades per la UOM. Aquesta dada suposa un increment del 41 per cent durant els darrers sis anys.

Data de l'esdeveniment: 20/10/2018

Data de publicació: 19/10/2018