La Unitat d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB estrena el curtmetratge d'animació "Ella"

Dia: dimarts, 22 de novembre de 2011
Hora: 20 hores
Lloc: sala Aljub del Museu Es Baluard,
plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma

Tindrà lloc l’estrena del curtmetratge d’animació Ella, realitzat per la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals (LADAT) de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Presentaran el curtmetratge la senyora Cristina Ros, directora del Museu Es Baluard; el senyor Juan Montes de Oca, director del LADAT; i la resta de l’equip que ha treballat en la producció de l’obra.

Acte seguit, es projectarà un vídeo amb imatges de com es va fer l’obra i, finalment, es projectarà el curtmetratge Ella.

El curtmetratge, situat al centre històric de Palma i a Nova York, es presentarà als més importants festivals de cinema d’animació.

L’estrena del curtmetratge Ella encetarà un cicle de projeccions audiovisuals realitzat amb la col·laboració del Museu Es Baluard i que es durà a terme els dies 22, 23 i 24 de novembre a Es Baluard.

A l’acte també hi assistiran la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB; la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària; el doctor Carlos Juiz, vicerector de Tecnologies de la Informació; i la doctora Raquel Herranz, vicerectora d’Infraestructures i Medi Ambient.

Documents relacionats

  • TVE

           Informatiu Balear->> notícia minut <00.22.42>

Data de l'esdeveniment: 22/11/2011

Data de publicació: 21/11/2011