La UOM rep la visita de 24 alumnes europeus en la cloenda del programa europeu Nature

Associació d’Aprenentatge Grundtvig 

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la UIB, com a coordinadora d’aquest projecte, rep la visita de 24 alumnes grans arribats de Polònia (14) i Turquia (10) que participaran a la darrera trobada d’estudis del programa Nature.

Durant tres dies els alumnes gaudiran de diferents activitats i excursions perquè coneguin la serra de Tramuntana, la cultura i les tradicions de les Illes Balears.

Així mateix, s’inaugurarà el mateix dia 13 una exposició temàtica sobre la serra de Tramuntana anomenada “A walk through the Tramuntana mountain range” a l’edifici G.M. de Jovellanos. Aquesta exposició romandrà oberta al públic del 13 al 30 d’abril.

Aquesta exposició, així com totes les activitats programades durant els tres dies que dura la visita d’estudi, ha estat elaborada i  planificada per l’equip de la UOM i els alumnes que han participat en aquest projecte.

Tots aquests actes tancaran el projecte Nature  2011-13 (2011-1-ES1-GRU06-35129)

Acte de benvinguda
Dia: dissabte, 13 d’abril de 2013
Hora: 9.30 h
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos.
Campus universitari. Palma

Tindrà lloc l’acte de benvinguda, al qual assistiran la doctora Nativitat Juaneda, vicerectora d’Internacionalització i Cooperació de la UIB, i la doctora Carme Orte, directora de la UOM i professora de la UIB.

El doctor Macià Blàzquez, professor del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, impartirà la conferència inaugural, amb el títol: “Geographical introduction to the Tramuntana mountain range”.

Per altra banda, es presentarà als assistents un audiovisual sobre la serra de Tramuntana, un concert de la Coral de la UOM i una mostra de ball de bot a càrrec de l’agrupació Balls i tonades de Mallorca.

Finalment tindrà lloc la inauguració de l’exposició sobre la serra de Tramuntana “A walk through the Tramuntana mountain range”. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/04/2013

Data de publicació: 12/04/2013