La UOM es desplega arreu de Menorca

El nou programa educatiu de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB es posa en marxa amb cinc conferències a cinc municipis

 

El programa La UOM arreu de Menorca pren el relleu de La UOM als pobles de Menorca. El nou programa educatiu, impulsat per la Universitat Oberta per a Majors, està integrat per cinc conferències sobre temes diversos que s'impartiran els mesos de maig i juny de 2019 a cinc municipis: es Castell, Sant Lluís, es Mercadal, Ferreries, es Migjorn Gran.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de més de cinquanta anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. És un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida. La UOM compta amb el suport del Consell Insular de Menorca, Menorca Talaiòtica, la Conselleria d'Educació i Universitat, l'Obra Social la Caixa i El Corte Inglés.

Cloenda i lliurament de diplomes

L'acte de lliurament de diplomes als participants del programa La UOM arreu de Menorca tindrà lloc el dijous 6 de juny, a les 17 hores, al Centre de Cultura de Sant Diego, d'Alaior.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/04/2019