La UOM comença un nou curs adaptat a la COVID-19

El professor de l’Escola d’Hoteleria Francesc Jordà impartirà la lliçó inaugural, que versarà sobre «La gastronomia com a indicador de pertinença»

Inauguració

Dia: dijous, 1 d’octubre de 2020
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

 

La Universitat Obert per a Majors de la UIB dona el sus al curs 2020-21 i ho fa adaptant la docència a la COVID-19. 

La UOM imparteix el Diploma Sènior (tres anys acadèmics) i dos diplomes d’especialització. La docència del Diploma Sènior s’oferirà en modalitat presencial i la dels diplomes d’especialització serà en format semipresencial, de manera que la meitat del grup serà físicament a l’aula un dels dos dies de la setmana, i l’altra meitat del grup seguirà la videosessió en directe des de casa. Els alumnes han de mantenir la distància de seguretat, dur màscara tant dins l’aula com a fora, i s’han de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar a l’aula i en sortir-ne.

En cas que les autoritats aconsellin de no assistir a les aules o en cas que no es puguin complir alguns dels requisits anteriors, la docència del Diploma Sènior de la UOM continuarà en format semipresencial o a distància, sempre a través de la plataforma d’Aula digital i per videosessió, i la docència dels diplomes d’especialització continuarà a distància, a través de la plataforma d’Aula Digital i per videosessió.

Per facilitar l’ús d’aquesta eina digital, tots els alumnes matriculats han d’assistir a un conjunt de sessions formatives a aquest efecte durant les primeres setmanes del curs. 

Inauguració

L’acte d’inauguració tindrà lloc el dijous 1 d’octubre de 2020, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de Son Lledó. Hi intervindran la senyora Agustina Vilaret, secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; el doctor Antoni Gamundí, director de la UOM; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries; el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externes d’El Corte Inglés; el senyor Diego Miguel Riera Navarro, responsable d’acció social de la Direcció Territorial de Caixabank a les Balears, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB. 

El senyor Francesc Jordà, professor de l’Escola d’Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears, pronunciarà la lliçó inaugural, que versarà sobre «La gastronomia com a indicador de pertinença».

La UOM

La UOM s’adreça a persones adultes més grans de cinquanta anys amb estudis primaris que estiguin interessades a fer algun dels programes o de les activitats que es duen a terme a la Universitat, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se.

La UOM és un projecte dinàmic i viu que, a més dels títols propis en forma de diplomes presents a Mallorca, els certificats que es cursen a Menorca i a Eivissa i les activitats complementàries en diferents municipis de les Illes, disposa d'un espai des del qual es preparen nous programes i activitats adaptant-los a les demandes de l’alumnat i a les línies estratègiques de la formació permanent d’adults grans de la Universitat.

Data de l'esdeveniment: 01/10/2020

Data de publicació: 30/09/2020