La UIB treballarà amb IC Serveis per explorar propostes i crear oportunitats laborals per a persones amb discapacitat

Acord de col·laboració entre IC Serveis i la UIB 

El senyor Joan Xamena, de l’empresa Isla Centinela, SL, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració a partir del qual l’empresa podrà fer feina amb els investigadors de la UIB per cercar propostes i crear oportunitats de feina en espais encara poc explorats i destinats a persones vulnerables i amb discapacitat.

IC Serveis és un centre especial de feina d’interès social a les Illes Balears. Tenen més de vint anys d’experiència en la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat en àmbits com la neteja, les consergeries, la jardineria o el manteniment de piscines, així com en la recerca d’equips integrals i de control biològic per a la indústria mèdica i farmacèutica, entre d’altres. Fan feina amb empreses i també amb l’Administració.

Han assistit a l’acte el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, i el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

  

Data de publicació: 01/10/2020