La UIB signa un acord marc de col·laboració en matèria turística amb la Conselleria de Turisme i Treball i el Ministeri de Turisme i Esport de l'Uruguai

Dia: divendres, 21 de gener de 2011
Hora: 13 hores
Lloc: Fira Internacional de Turisme a Espanya (FITUR),
Fira de Madrid, Madrid

La subsecretària de Turisme del Ministeri de Turisme i Esport de l'Uruguai, senyora Liliam Kechichián, la consellera de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, senyora Joana M. Barceló, i la rectora de la Universitat de les Illes Balears, doctora Montserrat Casas, han signat avui un acord marc de col·laboració en màteria turística.

Amb aquest acord, la UIB i l’Escola d’Hoteleria de Balears, juntament amb els centres acadèmics d’Uruguai seran els encarregats de l’organització, gestió i avaluació dels programes de formació i educació en matèria turística.

L’acord preveu el contacte i intercanvi entre els centres de formació i investigació per contribuir a la instrucció de recursos humans professionals especialitzats; cursos de formació; projectes d’investigació que redundin en el desenvolupament econòmic i social i beques d’intercanvi d’estudiants i professors.

Així mateix, es desenvoluparà un programa especial de formació amb l’objectiu de facilitar la formació pràctica necessària als estudiants durant la realització d’estudis professionals o tècnics.

A més, la xarxa sobre turisme Xarxibetur, de la Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB, s'encarregarà de la difusió dels programes, convocatòries i resultats d'aquest conveni.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/01/2011