La UIB renova el conveni de col·laboració amb el British Council

Alumnes del grau en Estudis Anglesos i postgrau podran fer les pràctiques acadèmiques a la fundació 

El Rector de la UIB, Jaume Carot, i el director de la delegació a Espanya de la Fundació British Council, Mark Howard, han signat avui el conveni perquè els estudiants del grau en Estudis Anglesos i postgrau de títols oficials i propis de la UIB puguin fer les pràctiques acadèmiques a la Fundació British Council.

Es tracta d’una renovació del conveni de pràctiques, que enguany té la novetat de l’augment de les places ofertes per mor del reclam entre els estudiants. Així, hi haurà almenys quatre places disponibles, quan els cursos anteriors n’hi havia dues.

Les pràctiques podran ser curriculars, que són les que s’integren dins el pla d’estudis d’Estudis Anglesos, o bé extracurriculars, les quals es fan amb caràcter voluntari durant el període de formació i, tot i que no pertanyen al pla d’estudis, poden ser objecte de reconeixement i transferència de crèdits.

A l’acte hi han assistit, a més, el director del British Council a Palma, Michael Leahy; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB, Miquel Deyà; la cap d’estudis del grau d’Estudis Anglesos de la UIB, Eva M. Pérez, i la professora Joana Salazar, de l’àrea de Filologia Anglesa de la UIB.

L’objectiu de les pràctiques acadèmiques és contribuir a la formació integral dels estudiants completant el seu aprenentatge teòric i pràctic. També pretenen facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en què els estudiants han d’operar, contrastant i aplicant els coneixements adquirits.

 

A més, les pràctiques tenen la finalitat d’afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l’emprenedoria. També de potenciar el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives, així com de facilitar la inserció dels estudiants al mercat laboral, millorant la seva ocupabilitat futura. 

Data de l'esdeveniment: 10/10/2022

Data de publicació: 10/10/2022