La UIB promocionarà els estudis d'enginyeria i matemàtiques entre els estudiants menorquins

 Conveni amb el Consell de Menorca

Dia: dilluns, 30 d’octubre de 2017
Hora: 12 h
Lloc: seu del Consell de Menorca

La senyora Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per promoure els estudis d’enginyeria i matemàtiques entre els estudiants menorquins. També hi era present la doctora Loren Carrasco, directora de l'Escola Politècnica Superior de la UIB.

Amb aquest acord Menorca entra a formar part del programa de promoció de les enginyeries, edificació i matemàtiques de l'Escola Politècnica Superior de la UIB, amb activitats adreçades a infants i joves d’entre 8 i 18 anys, que tenen com a objectiu desenvolupar la creativitat, l'enginy i el coneixement en aquestes matèries d'una forma didàctica i divertida.

Les activitats que l'Escola Politècnica Superior de la UIB i el Consell Insular de Menorca posen per primera vegada a l'abast dels estudiants menorquins són tres tallers Try Engineering, que es duran a terme els dies 16 de desembre, 17 de febrer i 24 de març al Centre Bit.

Data de publicació: 30/10/2017