La UIB presenta el retrat de la Rectora Montserrat Casas

El quadre és obra de l’artista Joan Bennàssar 

Dia: dimecres, 18 de març de 2015
Hora: 12.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari 

La Universitat de les Illes Balears presentarà el retrat de la doctora Montserrat Casas Ametller, Rectora de la Universitat entre 2007 i 2013. El retrat és obra de l'artista Joan Bennàssar i romandrà exposat a Son Lledó al costat de la resta de retrats dels exrectors de la UIB.

La presentació de l’acte comptarà amb la presència del doctor Carles Bona, marit de la doctora Montserrat Casas; el pintor Joan Bennàssar, autor de l’obra; el senyor Antonio Alcover, director general d’Universitats i Recerca; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; membres del Consell de Direcció de la Rectora Casas i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Retrats dels anteriors rectors

El retrat de Montserrat Casas se suma d’aquesta manera als retrats dels anteriors rectors de la UIB:

El retrat del doctor Avel·lí Blasco Esteve, presentat el febrer de 2014 i obra de l’artista José Manuel Menéndez Rojas.

El retrat del doctor Llorenç Huguet, presentat en el transcurs de l'acte d'obertura de l'any acadèmic 2005-2006, el 29 de setembre de 2005, l'autor del qual és l’artista Josep Girbent.

I els retrats dels doctors Antoni Roig Muntaner, president de la Comissió Gestora, Antoni Ribera Blancafort i Nadal Batle Nicolau, que es varen presentar en el transcurs de l'acte de celebració del 23è aniversari de la creació de la Universitat, el 20 de març de 2001. L'autor d'aquests tres retrats és el pintor Damià Jaume. 

Data de l'esdeveniment: 18/03/2015

Data de publicació: 17/03/2015