La UIB presenta el nou programa de voluntariat de CaixaBank

Jornada organitzades amb la col·laboració de l'Observatori Social de la UIB

Aquest dijous, 2 de desembre, ha tingut lloc la presentació del nou programa de voluntariat de CaixaBank, en el marc d’una jornada organitzada amb la col·laboració de l’Observatori Social de la UIB. L'Associació de Voluntaris de CaixaBank té per objecte promoure i facilitar la participació solidària d’entitats i empreses vinculades amb aquestes en actuacions de voluntariat en situacions i circumstàncies d'interès general i de caràcter social.

En aquesta ocasió, a la jornada que ha tingut lloc avui al campus de la UIB, s’ha posat l’accent en aquells programes de voluntariat vinculats amb l’àmbit de la inclusió i el treball social (gent gran, infància, inclusió lingüística, diversitat funcional i salut mental). Hi han participat estudiants, professors i persones interessades a fer algun tipus de voluntariat. 

Programa 

10 h. Presentació de l’acte a càrrec de la doctora Lorenza Carrasco, vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, i de la senyora Ana Rodríguez, delegada de l’Associació de Voluntaris de CaixaBank.
 
10.10 h. Presentació del programa a càrrec de la senyora Joana Maria Mestre, cap d’estudis de Treball Social.
 
10.20 h. Testimonis del voluntariat. Taula d’experiències, amb la participació de la senyora Joana Maria Vidal, estudiant de la UOM; el senyor Miquel Riera, estudiant d’ADE, i la senyora Jessica Stucki, del programa INeDITHOS. Moderador: Diego Riera, responsable d’Acció Social de CaixaBank.
 
10.40 h. El voluntariat vist des de les entitats, a càrrec de 3Salut Mental.
 
11 h. Conferència: Els beneficis del voluntariat, a càrrec del senyor Xavier Torrens, director d’Espiral, i el senyor Gerard March, de la Plataforma del Voluntariat.
 
11.40 h. Call for action i tancament de l’acte, a càrrec de la doctora Fernanda Caro, professora de Treball Social de la UIB
 
Condueix l’acte: Joana Maria Gelabert
 

 

Data de publicació: 02/12/2021