La UIB, present a la I edició de la Fira de l'Ocupació i els Idiomes a l'Estranger

Dia: dijous, 31 de gener de 2013
Hora: de 10 a 20 hores
Lloc: sala d'actes de la Cambra de Comerç de Mallorca,
carrer de l’Estudi General, 7, Palma 

La Universitat de les Illes Balears serà present a la I edició de la Fira de l'Ocupació i els Idiomes a l'Estranger, organitzada per l’empresa EF Education First.

La fira té com a objectiu principal informar i assessorar totes les persones interessades en les possibilitats d’accés al mercat laboral internacional o interessades per aprendre i perfeccionar un idioma a l’estranger.

Amb aquest objectiu al programa de la fira hi ha conferències, tallers, activitats i punts de trobada amb professionals i experts en relacions humanes (RH), ocupació i educació internacional, que oferiran assessorament personalitzat, ofertes d’ocupació, contacte amb empreses i informació d’utilitat.

La doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària de la UIB, impartirà la conferència «UIB: cap a una Universitat multilingüe».

Les entitats que participaran a la fira són: EURES, del Govern de les Illes Balears, Teis Consultors, Lidl Balears, Universitat de les Illes Balears, ESERP Business School, Manpower, British Council i l'empresa organitzadora, EF Education First. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/01/2013

Data de publicació: 29/01/2013